![]() |
Animasyon hakkında |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
NBG_Bqr4x
Groupie
Kayıt Tarihi: 05 Jan 2010 Şehir: Manisa/Soma Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Animasyon hakkındaGönderim Zamanı: 05 Jan 2010 Saat 7:39pm |
|
Oyun içi yapilan savaslarda misal;
-Bir oyuncu yendigi zaman yenilen oyuncunun kullandigi karakterle aralarinda animasyon yazi tadinda beni yendin ama bi dahaki sefer seni katledicem vb. konusmalar bulunsa nasil olurdu böyle birsey eklenirse üzerinde ufak editler yaparak güzel bir olay olabilir
|
|
|
NBG_bq4x
TÜRKİYE |
|
![]() |
|
Dampyr
Newbie
Kayıt Tarihi: 26 Jan 2010 Şehir: Lüleburgaz Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Jan 2010 Saat 12:54am |
|
acaba yendiginde yenilen tarafta canli kalacakmi? ve bu konusmayi yapicak bi d�sman olacakmi?
bu arada yanlis yere açtin konuyu animasyon dedigimiz insanlarin yada cisimlerin iskelete bagli olan kenarlarinin animasyon yönünde ilerlemesi diye biliyorum oyunlarda
Düzenleyen Dampyr - 28 Jan 2010 Saat 12:56am |
|
![]() |
|
özben-88
Groupie
Kayıt Tarihi: 04 Jan 2010 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 85 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2010 Saat 5:15pm |
|
Evet oyun daha güzel olabilir.
|
|
![]() |
|
alperenn92
Newbie
Kayıt Tarihi: 25 Mar 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mar 2010 Saat 6:32pm |
|
Dampyr
bende senin gib ibiliyodum ama
|
|
![]() |
|
Furkan Kilic
Newbie
Kayıt Tarihi: 11 Apr 2010 Şehir: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Apr 2010 Saat 12:29am |
|
öyle daha güzel olur
|
|
BiLGi GüÇTüR
|
|
![]() |
|
eyup_ceza
Groupie
Kayıt Tarihi: 28 Dec 2009 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Apr 2010 Saat 12:41pm |
Tabii Öbür tarafta :D:D |
|
![]() |
|
NBG_Bqr4x
Groupie
Kayıt Tarihi: 05 Jan 2010 Şehir: Manisa/Soma Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 May 2010 Saat 8:20pm |
|
her yeniğimiz ölecek diye bi ka îde yokki:)
|
|
|
NBG_bq4x
TÜRKİYE |
|
![]() |
|
eyup_ceza
Groupie
Kayıt Tarihi: 28 Dec 2009 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 May 2010 Saat 8:27pm |
|
aman diyene kılıç vurulmazmış demezse vay haline :D
|
|
![]() |
|
ahmet173
Newbie
Kayıt Tarihi: 03 Jan 2010 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Aug 2010 Saat 2:56am |
|
Bana göre düşman yenildiğinde animasyon kısa film çıksın ve düşman askerler kaçışsın osmanlı askerleri kovalasın (eğer osmanlı yenerse tabi)
|
|
|
Civilization of Ottoman..
|
|
![]() |
|
ferevon
Groupie
Kayıt Tarihi: 03 Sep 2010 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Sep 2010 Saat 8:52pm |
Açık ve net: Koptum ![]() |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |