Civilization Of Ottoman Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Oyun Geliştirme Süreci > Animasyon
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Animasyon hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Groupie
Groupie
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 42
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı NBG_Bqr4x Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Animasyon hakkında
    Gönderim Zamanı: 05 Jan 2010 Saat 7:39pm
Oyun içi yapilan savaslarda misal;

-Bir oyuncu yendigi zaman yenilen oyuncunun kullandigi karakterle aralarinda animasyon yazi tadinda

beni yendin ama bi dahaki sefer seni katledicem  vb. konusmalar  bulunsa nasil olurdu böyle birsey eklenirse üzerinde ufak  editler yaparak güzel bir olay olabilir
NBG_bq4x

TÜRKİYE
Yukarı Dön
Dampyr Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Dampyr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Jan 2010 Saat 12:54am
acaba yendiginde yenilen tarafta canli kalacakmi? ve bu konusmayi yapicak bi d�sman olacakmi?
bu arada yanlis yere açtin konuyu animasyon dedigimiz insanlarin yada cisimlerin iskelete bagli olan kenarlarinin animasyon yönünde ilerlemesi diye biliyorum oyunlarda

Düzenleyen Dampyr - 28 Jan 2010 Saat 12:56am
Yukarı Dön
özben-88 Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı özben-88 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2010 Saat 5:15pm
Evet oyun daha güzel olabilir.
Yukarı Dön
alperenn92 Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı alperenn92 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2010 Saat 6:32pm
Yukarı Dön
Furkan Kilic Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 23
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Furkan Kilic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Apr 2010 Saat 12:29am
öyle daha güzel olur
BiLGi GüÇTüR
Yukarı Dön
eyup_ceza Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 70
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı eyup_ceza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Apr 2010 Saat 12:41pm
Orjinalini yazan: NBG_Bqr4x

Oyun i�i yapilan savaslarda misal;

-Bir oyuncu yendigi zaman yenilen oyuncunun kullandigi karakterle aralarinda animasyon yazi tadinda

beni yendin ama bi dahaki sefer seni katledicem  vb. konusmalar  bulunsa nasil olurdu b�yle birsey eklenirse �zerinde ufak  editler yaparak g�zel bir olay olabilir

Tabii Öbür tarafta :D:D
Yukarı Dön
NBG_Bqr4x Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 42
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı NBG_Bqr4x Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2010 Saat 8:20pm
her yeniğimiz ölecek diye bi ka îde yokki:)
NBG_bq4x

TÜRKİYE
Yukarı Dön
eyup_ceza Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 70
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı eyup_ceza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2010 Saat 8:27pm
aman diyene kılıç vurulmazmış demezse vay haline :D 
Yukarı Dön
ahmet173 Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 21
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ahmet173 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aug 2010 Saat 2:56am
Bana göre düşman yenildiğinde animasyon kısa film çıksın ve düşman askerler kaçışsın osmanlı askerleri kovalasın (eğer osmanlı yenerse tabi)
Civilization of Ottoman..
Yukarı Dön
ferevon Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 56
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ferevon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Sep 2010 Saat 8:52pm
Orjinalini yazan: Dampyr

acaba yendiginde yenilen tarafta canli kalacakmi? ve bu konusmayi yapicak bi d�sman olacakmi?
bu arada yanlis yere a�tin konuyu animasyon dedigimiz insanlarin yada cisimlerin iskelete bagli olan kenarlarinin animasyon y�n�nde ilerlemesi diye biliyorum oyunlarda

Açık ve net:

KoptumClap
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.61 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

Bu Sayfa 0,063 Saniyede Yüklendi.