Civilization Of Ottoman Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tartışma > Projeleriniz & Çalışmalarınız & İncelemeleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Site için Banner denemem

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Newbie
Newbie
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 28
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı berataydogdu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Site için Banner denemem
    Gönderim Zamanı: 28 Jul 2010 Saat 6:08pm

Ilk Banner Denemem Umarim Begenilir . Oyun Icin Ise Yararsa Ne Mutlu Bana Smile 

Farkli Bir Dizaynla 2. Banner Denemem Smile

İsmail Kemal Çiftçioğlu'nun Mükemmel eserinin üstüne Ps ile yazı yazarak  yapılmıştır .İsmail Kemal Çiftçioğlu'ya sonsuz teşekkürler 

Düzenleyen berataydogdu - 29 Jul 2010 Saat 2:11pm

Yukarı Dön
Gürcan SERBEST Açılır Kutu Gör
Admin Group
Admin Group
Simge
Proje Müdürü

Gönderilenler: 227
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Gürcan SERBEST Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Jul 2010 Saat 6:18pm
Ellerine sağlık Berat!
Gürcan SERBEST
Civilization Of Ottoman
Proje Yöneticisi
Yukarı Dön
BAYBARS Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı BAYBARS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Jul 2010 Saat 7:04pm
Şu ana kadar gördüğüm en iyi bannerlardan biriClapeline sağlık.
Anadoluda bir laf vardır'Çok bilirim diye kasılma,eğer iki kişi kafan yerinde yok diyorsa ellerini kaldır da bir yokla'
Yukarı Dön
berataydogdu Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı berataydogdu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Jul 2010 Saat 7:07pm
Beğenildiğine Sevindim Smile

Yukarı Dön
suvari53 Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 99
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı suvari53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Jul 2010 Saat 2:22am
mükemmel ötesi süper olmuş ClapClapClap
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline. La Edri

Yukarı Dön
Newbie
Newbie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı berataydogdu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Jul 2010 Saat 11:45am
Teşekkürler Smile 
Asıl mükemmel olan Gürcan abi ve ekibi Thumbs Up

Yukarı Dön
CrestFaLL Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 57
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı CrestFaLL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Jul 2010 Saat 1:39pm
Resimlerde referans belirtirseniz daha iyi olur mesela bunlar İsmail Kemal Çiftçioğlu'nun resimleri ve bildiğim kadarıyla telif hakkı var o sorun olmasa bile sonuçta emek sıfırdan bi resim çizip o hale getirmek :)
Eline Sağlık
C# , Asp.NET , Photoshop , Silverlight
www.tasarlagelistir.com
DastyDesign..
http://dastydesign.deviantart.com
Yukarı Dön
Newbie
Newbie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı berataydogdu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Jul 2010 Saat 2:00pm
Orjinalini yazan: CrestFaLL

Resimlerde referans belirtirseniz daha iyi olur mesela bunlar �smail Kemal �ift�io�lu'nun resimleri ve bildi�im kadar�yla telif hakk� var o sorun olmasa bile sonu�ta emek s�f�rdan bi resim �izip o hale getirmek :)
Eline Sa�l�k
Gercekten arka fon cok basarili Clap Benim yaptigim hic bir sey degil en acemiside yapar .  Ben daha 17 yasinda bir gencim acemice ustune yazi yazdim . Telif hakkı bir sorun teskil etmez diye dusunuyorum Smile

Düzenleyen berataydogdu - 29 Jul 2010 Saat 2:11pm

Yukarı Dön
BAYBARS Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı BAYBARS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Jul 2010 Saat 7:03pm
Eğer adam öldüyse telif hakkı sorun teşkil ederBig smile
Anadoluda bir laf vardır'Çok bilirim diye kasılma,eğer iki kişi kafan yerinde yok diyorsa ellerini kaldır da bir yokla'
Yukarı Dön
brhn Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 117
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı brhn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 9:06pm
tebrikler hocam çok başarılı bir çalışma olmuşClap
Kızdırma Türkü gözü olur kırmızı,daha yakından bakarsan görürsün ay yıldızı...

Türklük göklerde dalgalanan bir sancak ve biz Türkler Allah önünde eğiliriz ancak!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.61 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

Bu Sayfa 0,094 Saniyede Yüklendi.